GR    EN
Εξελίξεις στην θεραπεία του Καρκίνου

Νέες Εξελίξεις στην θεραπεία του Καρκίνου η οποία είναι διαθέσιμη στα νοσοκομεία της HCA στο Λονδίνο.

 

Χειρουργείο

 

Το χειρουργείο του καρκίνου παίζει ρόλο ζωτικής σημασίας στην διάγνωση ,την θεραπεία, την σταδιοποίηση και τον έλεγχο πολλών διαφορετικών τύπων καρκίνου.

 

Οι χειρουργοί οι οποίοι εργάζονται με την HCA είναι εξειδικευμένοι στον τομέα τους και υποστηρίζονται από κλινικό προσωπικό υψηλά εκπαιδευμένο, όπως εξειδικευμένες νοσοκόμες, προσωπικό χειρουργείου και φυσιοθεραπευτές. Έχουν δεσμευτεί να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα .Όταν μια επέμβαση είναι σύνθετη οι χειρουργικές υπηρεσίες της HCA υποστηρίζονται από μονάδες εντατικής φροντίδας, συνδυάζοντας την υψηλότερη ποιότητα κρίσιμης νοσοκομειακής φροντίδας με 24ωρη πρόσβαση στους ειδικούς εντατικής φροντίδας.

 

Χημειοθεραπεία, νέα φάρμακα και κλινικές δοκιμές

 

Στην HCA συνάδελφοι ιατροί εργάζονται μαζί μας έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι τα καλύτερα διεθνή πρωτόκολλα θεραπειών προσφέρονται στους ασθενείς μας.

 

Η καλύτερη πρακτική καθορίζεται με βάση την γνώμη κορυφαίων ειδικών και έρευνας. Τέτοιου είδους θεραπείες έχουν συνήθως αναπτυχθεί στα κορυφαία καρκινικά κέντρα στον κόσμο και έχουν επανεξεταστεί από τους πιο διακεκριμένους διεθνείς ειδικούς.

 

Υπηρεσίες χημειοθεραπείας είναι διαθέσιμες σε όλο το δίκτυο φροντίδας για τον καρκίνο της HCA για ασθενείς κάθε ηλικίας, για καθε τύπο καρκίνου.

 

Η HCA συνεργάζεται με τους Ηγέτες στην Ογκολογική φροντίδα (LOC Leaders in Oncology Care) για να εργαστεί με το υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας έτσι ώστε να παρέχει τα καλύτερα δυνατά πρότυπα φροντίδας στις εγκαταστάσεις μας για παροχή χημειοθεραπείας. Οι LOC παρέχουν τώρα υπηρεσίες χημειοθεραπείας σε τρεις περιοχές του Λονδίνου, κάθε μία με τα ίδια ακριβώς πρότυπα φροντίδας και υποστήριξης ασθενούς.

 

Το Sarah Cannon Research UK, θυγατρική της Sarah Cannon Research Institute (SCRI) σε συνεργασία με την HCA και τους LOC εκτελεί ένα πρόγραμμα για την εξέλιξη των καρκινικών φαρμάκων για ιδιωτικούς ασθενείς. Το Sarah Cannon Research UK είναι το πρώτο πρόγραμμα έρευνας εκτός Ηνωμένων πολιτειών και οι ασθενείς τώρα είναι εγγεγραμμένοι στην φάση1 και σε επόμενη φάση των κλινικών δοκιμών.

 

Ακτινοβολία Ογκολογίας

 

Πολλοί άνθρωποι με καρκίνο υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία ως μέρος της καρκινικής τους θεραπείας. Δεύτερη μόνο στο χειρουργείο καρκίνου, η ακτινοθεραπεία συμπεριλαμβάνεται στην θεραπεία σε πολλές περιπτώσεις όπου ο καρκίνος έχει θεραπευθεί.

 

Η HCA έχει επενδύσει τεχνολογία τελευταίας γενιάς έτσι ώστε οι κλινικοί ογκολόγοι –ειδικοί στην ογκολογία ακτινοβολίας μπορούν να προσφέρουν στους ασθενείς τις πιο εξελιγμένες τεχνικές θεραπείας έτσι ώστε να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της θεραπείας και να μειώσουν τις παρενέργειες . Οι ακτινολογικές ογκολογικές υπηρεσίες της HCA είναι εγγυημένες για όσο δυνατόν υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

 

Κλινικοί ογκολόγοι πλαισιώνονται από εξειδικευμένες ομάδες ακτινοθεραπευτών, ακτινολόγων, φυσικών, δοσιμετριστών και νοσοκόμων .

 

Ακτινοθεραπεία Διαμορφωμένης εντάσεως (IMRT) σμιλεύει την ακτινοθεραπεία για να παρέχει μία υψηλή δόση στον καρκίνο καθώς παράλληλα αποφεύγει τους φυσιολογικούς ιστούς και χρησιμοποιείται ιδιαιτέρως στον καρκίνο κεφαλής, τραχήλου, προστάτη, πνευμόνων, στήθους και ουροδόχου κύστης.

 

Απεικονιστικά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία (IGRT)χρησιμοποιεί απεικονίσεις κατά την θεραπεία για να συγκεκριμενοποιήσει καρκίνους όπως των πνευμόνων, προστάτη, και ουροδόχου κύστης οι οποίοι μετακινούνται ή αλλάζουν κατά την θεραπεία . Αυξάνει την ακρίβεια και δίνει την δυνατότητα σε μικρότερους όγκους να θεραπευθούν.

 

Στερεοτακτική ακτινοθεραπεία σώματος (SBRT) είναι ένας συνδυασμός των IMRT και IGRT για να παρασχεθεί ένα μικρός αριθμός θεραπειών υψηλής δόσης.

 

Η HCA έχει επενδύσει στους γραμμικούς επιταχυντές και ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι κατάλληλοι ασθενείς μπορούν να ωφεληθούν από την τεχνική αυτή.

 

Κέντρο Gamma Knife του Λονδίνου στην περιοχή Barts

 

Το κέντρο με το πιο πρόσφατο Gamma Knife Perfexion βρίσκεται στην καρδιά του νοσοκομείου St. Bartholomew, έχοντας μεταφερθεί εκεί το 2009 από το νοσοκομείο Harley Street από όπου η ομάδα είχε συγκεντρώσει 10ετή εμπειρία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Gamma Knife, βοηθώντας και θεραπεύοντας εκατοντάδες ασθενείς με εγκεφαλικούς όγκους .

 

Κέντρο CyberKnife του Λονδίνου

 

Το CyberKnife είναι το πρώτο και μοναδικό ακτινοχειρουργικό σύστημα στον κόσμο το οποίο χρησιμοποιεί ρομποτική τελευταίου τύπου για να θεραπεύσει καρκίνους και το κέντρο CyberKnife του Λονδίνου στο νοσοκομείο Harley Street Clinic είναι το πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει αυτή την θεραπεία. Αυτή η επαναστατική, ασφαλής, μή-χειρουργική διαδικασία μεταφέρει υψηλά εστιασμένη θεραπεία ακτινοβολίας ακριβώς όπου αυτή απαιτείται, ελαχιστοποιώντας σημαντική δόση στους γύρω φυσιολογικούς ιστούς οι οποίοι θα ήταν ευάλωτοι να καταστραφούν από τις υψηλές δόσεις ακτινοβολίας. Η θεραπεία CyberKnife δεν απαιτεί αναισθησία, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και οι ασθενείς μπορούν συνήθως να υποβληθούν σε θεραπεία και να επιστρέψουν στο σπίτι τους την ίδια ημέρα.

 

Οι ογκολογικές υπηρεσίες ακτινοβολίας είναι διαθέσιμες σε όλο το δίκτυο καρκινικής φροντίδας της HCA για ασθενείς όλων των ηλικιών, με οποιοδήποτε τύπο καρκίνου.

 

Βλαστοκύτταρα και Μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών

 

Οι υψηλές προσεγγίσεις των ειδικών είναι το συστατικό κλειδί στην διαχείριση κάποιων τύπων καρκίνου του αίματος συμπεριλαμβανομένου του λεμφώματος και της λευχαιμίας. Η HCA στα νοσοκομεία Harley Street Clinic, Harley Street at UCH, και London Bridge, προσφέρει ένα πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων αυτόλογης και αλλογενούς μεταμόσχευσης για ενηλίκους, εφήβους και παιδιά .

 

Για περαιτέρω πληροφορίες ή συμβουλές για τις διαθέσιμες θεραπείες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Eurohealthcare μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

 

“Το άρθρο δημιουργήθηκε από την HCA International που ευθύνεται για την ακρίβεια του περιεχομένου.”

 

Απρίλιος 2015  Προσφέρουμε πρόσβαση στους πιο εξειδικευμένους γιατρούς,
διαφόρων ειδικοτήτων, στα καλύτερα νοσοκομεία, με τις πιο
σύγχρονες ιατρικές τεχνολογίες παγκοσμίως.
 
 
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Προφίλ
Σκοπός μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Πριν τη νοσηλεία σας
Κατα τη διάρκεια της νοσηλείας σας
Επιστρέφοντας στη χώρα διαμονής

ΠΕΛΑΤΕΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Ιδιώτες ασθενείς
Ασθενείς που καλύπτονται απο Κρατικούς φορείς
Ασθενείς που καλύπτονται απο ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Κύπρος
Μεγάλη Βρετανία
Ισραήλ, Αλβανία
Ηνωμένες Πολιτείες

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

  ΝΕΑ  

  ΝΕΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ